MARDİN / NUSAYBİN - Nusaybin Gazi Anadolu Lisesi

Abdulaziz ÇİÇEK - Müdür

1975 yılında Nusaybin’de doğdu. Sırasıyla Bahçebaşı İlkokulu, Nusaybin Ortaokulu, Nusaybin Lisesi ve Dicle Üniversitesi Eğitim Fakültesi Tarih Öğretmenliği Bölümü’nü (1995) bitirdi.1995 yılında Şebinkarahisar Kız Meslek Lisesi’nde Tarih Öğretmeni olarak göreve başladı. Aynı zamanda Ö.H. H.TEKIŞIK Anadolu Lisesi, Endüstri Meslek Lisesi ve Ticaret Meslek Lisesi’nde de derslere girdi.1998 yılında Lice Y.İ.B.O. ve Lice Lisesinde çalıştı. 1999 yılında Şebinkarahisar Kız Meslek Lisesi’nde Müdür yardımcılığı görevine başladı. 2000 yılında ise bu görevi ile birlikte Müdür Vekilliği görevini de üstlendi.2002 yılında Nusaybin Edip Mungan İlköğretim Okulu Sosyal bilgiler Öğretmeni,2004 yılında da Nusaybin Lisesi Tarih Öğretmeni olarak göreve başladı.2005 yılında Nusaybin’de Anadolu Lisesi’nin kurulmasıyla burada Tarih öğretmeni olarak 2010 yılına kadar görevine devam etti.2010 yılında Atatürk Lisesi Müdürlüğüne atandı. Okulun 2012 yılında Ticaret Meslek Lisesine dönüşmesiyle oradaki görevine devam etti.2013 yılında Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürlüğüne atandı.2014 yılında Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine dönüşen Atatürk Ticaret Meslek Lisesi müdürlüğüne tekrar atandı. 12/07/2019 tarihinde Nusaybin Gazi Anadolu Lisesindeki görevine başladı.Evli ve 5 çocuk babasıdır.