MARDİN / NUSAYBİN - Nusaybin Gazi Anadolu Lisesi

Mrt

18 Mart Şehitleri Anma ve Çanakkale Zaferi'nin 109'ıncı yıldönümü münasebetiyle okulumuzda kutlama programı düzenlendi. Programın hazırlanmasında görev alan öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz

Mrt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında okulumuzda Şubat ayında yapılan çalışmalar sergilendi. Emeği geçen Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Mesleki Eğitim Merkezi öğretmen ve öğrencileri tarafından okulumuzun elektrik onarım işleri yapıldı. Kendilerine teşekkür ediyoruz.

Mrt

Mardin Valiliği ve Büyük Şehir Belediyesinin katkılarıyla 12. sınıf öğrencilerimize Kazanım Değerlendirme Sınavı uygulandı. Emeği geçenlere teşekkür ediyoruz.

Şbt

Mardin Valiliği/Mardin Büyük Şehir Belediye Başkanlığının düzenlediği Mardin 1.Kitap Fuarına 75 Öğrencimizle katılım sağladık. Emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Şbt

Okulumuz öğrencilerine yönelik Verimli Ders Çalışma Teknikleri konusunda Lefke Avrupa Üniversitesi’nin katkısıyla Av. Mehmet GÜNEŞ tarafından seminer verildi.

Şbt

Kariyer Günleri kapsamında Meslek tanıtımı ve Öğrencilerimizin  akademik başarısını artırmak için okulumuzu ziyaret eden üniversitede okuyan mezun öğrencilerimizle okulumuzun konferans salonunda söyleşi gerçekleştirdik.Tıp Fakültesinde okuyan İsa ERDEM ve Ferhat TOPRAK, Hukuk Fakültesinde okuyan Emre AKAD, Hemşirelik Bölümünde okuyan Zana ALÇI,  İngilizce Öğretmenliğinde okuyan Esra AVİCAN ve Berfin ÇETiN, Mimarlık okuyan öğrencimiz Besna KUTLU'ya ve Kariyer Günleri Söyleşi Programını hazırlayan öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ock

Bakanlığımızca 2023 – 2024 eğitim öğretim yılı birinci döneminin son haftasında öğrencilerin zihinsel, sosyal, duygusal, fiziksel ve ahlaki açıdan çok yönlü gelişimini esas alan bir yaklaşımla Sosyal Etkinlikler düzenlendi. Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

OKULUMUZ BÖLGE ŞAMPİYONU

️Şanlıurfa’da yapılan Bölge maçlarında A grubunda yer alan okul kız basketbol takımımız Osmaniye Adnan Oğuz Lisesini 68-35, Kahramanmaraş Özel Kipaş Lisesini 60-24 ve Şanlıurfa Urfa Anadolu Lisesini 86-28 yenerek Türkiye yarı finallerine katılmaya hak kazandı.   ️Öğrencilerimizi ve onları yetiştiren Beden Eğitimi Öğretmenimiz Yusuf HARMAN’ı tebrik ediyoruz.

Ock

OKULUMUZ İL ŞAMPİYONU    Okul Sporları Taekwondo Mardin İl birinciliğinde okulumuz takım halinde şampiyonu olmayı başardı. Öğrencilerimiz 29 Nisan- 3 Mart tarihleri arasında Tunceli’de düzenlenecek olan bölge şampiyonasında ilimizi temsil edecek.

1-İrem Arslan İl Şampiyonu

2-Tunahan Kenan Kızmaz İl Şampiyonu

3-Abdulhakim Cengiz İl Şampiyonu

4-Berat Alkış il Şampiyonu

5-Muhammed Cengiz İl Şampiyonu

Öğrencilerimizi ve onları yetiştiren öğretmenimiz Muhammed İsmail Sezgin öğretmenimizi tebrik ediyoruz.

Ock

Futbol Erkek Takımımız Liselerarası İlçe şampiyonluğunda üçünçü olarak turnuvayı bitirdi.

Ock

10.Sınıflarımıza Meslek Seçimi konusunda okul rehberlik öğretmenimiz Yakup Taşçı tarafından mesleki eğitim verildi.

Ara

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında okulumuzda pano çalışmaları yapıldı. Pano çalışmasında emeği geçen Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenimiz Fatma ASLAN'a ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Kas

Milli Eğitim Bakanımız Sayın Yusuf Tekin tarafından başlatılan; Dilimizin Zenginlikleri Projesi; okullarda yapılacak söz varlığını zenginleştirme çalışmaları ile öğrencilerin dilimizin zenginliklerini tanımasını, kültür taşıyıcısı olan sözcüklerimizle buluşmasını, buna bağlı olarak da dili iyi kullanmasını ve düşünce dünyasını geliştirmesini amaçlamaktadır.

Dilimizin Zenginlikleri Projesiyle ilgili Okulumuz Müdür Yardımcısı Ramazan ÖZDEMİR başkanlığında görevli öğretmenlerimizin katılımıyla ilk toplantımızı gerçekleştirdik.

Ara

Okul Sporları MardinTaekwondo İl ŞampiyonasındaTaekwondoTakımımız 7 birincilikalarak Takım Halinde Mardin Şampiyonun oldu. Dereceye giren öğrencilerimizi başarılarından dolayı tebrik eder ve emekleri için Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenimiz Muhammed İsmail SEZGİN'e teşekkür ederiz.